Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar toprağına dokunmak

Rüyada mezar toprağına dokunmak

Rüyada mezar toprağına dokunmak özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada mezar toprağına dokunmak gördüyseniz:

  • Size pahalıya patlayacak sözler vermemenizde fayda var.

Rüyada mezar toprağına dokunmak elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprağa dokunmak büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar taşına dokunmak ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara dokunmak kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına rivayet eder.

Rüyada mezardan toprak almak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada mezar toprağını düzeltmek yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada mezar toprağı almak iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına yorulur.

Rüyada mezardan toprak aldığını görmek kötü yollara gireceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments