Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin eline dokunmak

Rüyada sevdiğinin eline dokunmak

Rüyada sevdiğinin eline dokunmak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, kalabalık günler geçirileceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, beklenen mirasın alınacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin eline dokunmak gördüyseniz:

  • Size borçlu kişiler veya borçlu olduklarınız hareketlerinizi kısıtlıyor.

Rüyada sevdiğinin eline dokunmak sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, güzel günlerle tanışılacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin eline dokunmak hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada el ele dokunmak hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına delalet eder.

Rüyada birinin eline dokunmak ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada soğuk ele dokunmak bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, yüzünü güldüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada eline dokunmak her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, yeni kişilerle tanışacağına işaret eder.

Rüyada erkek eline dokunmak evindeki ve işindeki verimin azalacağına, kıdem atlayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ele dokunmak çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments