Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolunayın yandığını görmek

Rüyada dolunayın yandığını görmek

Rüyada dolunayın yandığını görmek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, variyetini çoğaltacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine inanılır.

Rüyada dolunayın yandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı işleri halletme biçimlerini anlamaya çalışmanız yeni yetenekler edinmenizi veya kafanızı rahatlatmanızı sağlayabilir.

Rüyada dolunayın yandığını görmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işlerinin günden güne azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolunaya bakmak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, yaşananları unutturacağına inanılır.

Rüyada ay dolunay görmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına alamet eder.

Rüyada iki tane dolunay görmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük dolunay görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada dolunay görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret eder.

Rüyada turuncu dolunay görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine delalettir.

Rüyada üç tane dolunay görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, bundan da son derece mutlu olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments