Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay dolunay görmek

Rüyada ay dolunay görmek

Rüyada ay dolunay görmek yaşama hevesinden olacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada ay dolunay gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz verimli, düşünce yapınız rahat, soğuk kanlı veyapıcıdır.

Rüyada ay dolunay görmek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine işaret eder.

Rüyada dolunayın hareket ettiğini görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada dolunay ve kurt görmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, işlerinin bollaşacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada ayı dolunay görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük dolunay görmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolunaya bakmak eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde dolunay görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolunay tutulması görmek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments