Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç tane dolunay görmek

Rüyada üç tane dolunay görmek

Rüyada üç tane dolunay görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, düze çıkacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada üç tane dolunay gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeylerin peşinden gitmeniz gerekiyor.

Rüyada üç tane dolunay görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada iki tane dolunay görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına işarettir.

Rüyada iki dolunay görmek hasta ise bakacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada dolunaya bakmak evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına yorulur.

Rüyada hilal ve dolunay görmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına inanılır.

Rüyada gündüz vakti dolunay görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zorlukların kolayca aşılacağına işarettir.

Rüyada kızıl dolunay görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada çok büyük dolunay görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments