Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolunaya bakmak

Rüyada dolunaya bakmak

Rüyada dolunaya bakmak kurulan hayallerin yıkılacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine rivayet eder.

Rüyada dolunaya bakmak gördüyseniz:

  • İş, aşk, şansa bağlı her şeyde başarılı olmamanız için bir sebep yok.Size karlı bir iş teklif edebilirler.

Rüyada dolunaya bakmak kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada turuncu dolunay görmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine yorulur.

Rüyada dolunay tutulması görmek huzura erileceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, şükredeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızıl dolunay görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına delalet eder.

Rüyada dolunayın hareket ettiğini görmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, çok sevinçli haberler alacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolunayın battığını görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına inanılır.

Rüyada gece dolunay görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parlak dolunay görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments