Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turuncu dolunay görmek

Rüyada turuncu dolunay görmek

Rüyada turuncu dolunay görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, doğru işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada turuncu dolunay gördüyseniz:

  • Ufak bir çabayla bazı kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Rüyada turuncu dolunay görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına delalet eder.

Rüyada hilal ve dolunay görmek hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, insanlarla bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dolunay ve hilal görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine alamet eder.

Rüyada ay dolunay görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla dolunay görmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kendisini ailesine vereceğine delalet eder.

Rüyada güneş ve dolunay görmek düzeninin sarsılacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine yorulur.

Rüyada dolunaya bakmak işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine yorulur.

Rüyada büyük dolunay görmek iyi geçineceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments