Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük dolunay görmek

Rüyada büyük dolunay görmek

Rüyada büyük dolunay görmek hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük dolunay gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor diyaloglar söz konusu olabilir.

Rüyada büyük dolunay görmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük dolunay görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine delalet eder.

Rüyada ay dolunay görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece dolunay görmek hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gündüz vakti dolunay görmek planların aksayacağına, şansın kapanacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına alamet eder.

Rüyada ayı dolunay görmek helal ve bol rızka kavuşacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolunayın yandığını görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı dolunay görmek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments