Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolunay görmek

Rüyada dolunay görmek

Rüyada dolunay görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, itibarının ve makamının artacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada dolunay gördüyseniz:

  • Üzerinde ilerleyebileceğiniz harika fikirleriniz var.

Rüyada çok büyük dolunay görmek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, başarılarının takdir edileceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada mavi dolunay görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine delalettir.

Rüyada turuncu dolunay görmek onları tebrik edeceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki tane dolunay görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, dertlerine derman arayacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gündüz vakti dolunay görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, kendini her konuda geliştireceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada üç tane dolunay görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada dolunaya bakmak işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada dolunay görmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments