Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hilal ve dolunay görmek

Rüyada hilal ve dolunay görmek

Rüyada hilal ve dolunay görmek yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, dönülmez yollara gireceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına delalettir.

Rüyada hilal ve dolunay gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı ön planda tutmanız üretkenliğinizi arttırabilir.

Rüyada dolunay ve hilal görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada hilal ve dolunay görmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hilal şeklinde ay ve yıldız görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hilal şeklinde ay görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına rivayet eder.

Rüyada ters hilal görmek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine inanılır.

Rüyada çift hilal görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ay ve hilal görmek işlerin yolundan çıkacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine delalettir.

Rüyada hilal şekli görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, her zaman çok üzgün olacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments