Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çift hilal görmek

Rüyada çift hilal görmek

Rüyada çift hilal görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, hasta olacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çift hilal gördüyseniz:

  • En iyi durumda bile aldatılma korkusu duymanız olasıdır.

Rüyada çift hilal görmek kazancının azalacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine delalettir.

Rüyada ay hilal görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada üç hilal görmek iyi bir aile reisi ve baba olacağına, malının artmasına, bereketlenmesine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hilal ve dolunay görmek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine işarettir.

Rüyada yeşil hilal görmek buna rağmen kazanç getireceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine alamet eder.

Rüyada hilal şekli görmek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hilal ve yıldız görmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hilal çizmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, kazançlı işler yapacağına, bolluğun sürekli olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments