Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil hilal görmek

Rüyada yeşil hilal görmek

Rüyada yeşil hilal görmek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada yeşil hilal gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla iş veya sorumluluk almış olmanız verimi düşürebilir ya da hatalara neden olabilir.

Rüyada yeşil hilal görmek büyük manevi zararlar yaşanacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yarım hilal görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine inanılır.

Rüyada iki tane hilal görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak hilal görmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla hilal görmek iyi zamanlar geçireceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, bir anda atılıma geçeceğine işaret eder.

Rüyada yıldız ve hilal görmek kaza ve belaların çıkmayacağına, varlıklı kimse olacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalettir.

Rüyada ayı hilal görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolunay ve hilal görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments