Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay ve hilal görmek

Rüyada ay ve hilal görmek

Rüyada ay ve hilal görmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ay ve hilal gördüyseniz:

  • Israrcı kişilere veya artan taleplere rağmen, gereğinden fazlasını yapma eğilimi hatalı olabilir.

Rüyada hilal şeklinde ay görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ay ve hilal görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ay hilal görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada hilal şeklinde ay ve yıldız görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, bazı konularda önayak olunacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolunay ve hilal görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde hilal görmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına inanılır.

Rüyada ayı hilal görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada hilal ve dolunay görmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments