Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç hilalli bayrak görmek

Rüyada üç hilalli bayrak görmek

Rüyada üç hilalli bayrak görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada üç hilalli bayrak gördüyseniz:

  • Ani bir adım atmadan önce iyi istişare etmelisiniz.

Rüyada üç hilalli bayrak görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde hilal görmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada iki tane hilal görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada yeşil hilal görmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, karlı çıkacağına rivayet eder.

Rüyada hilal ve yıldız görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ters hilal görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada üç hilal görmek çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada hilal görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, elde edilen nasibin artacağına, aile huzurunuzun bozulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments