Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman dolunay görmek

Rüyada kocaman dolunay görmek

Rüyada kocaman dolunay görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman dolunay gördüyseniz:

  • Sözlerinizi tutmalı, sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

Rüyada kocaman bir dolunay görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocaman dolunay görmek refah içinde olacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine yorulur.

Rüyada dolunayın battığını görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine delalet eder.

Rüyada dolunay tutulması görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayı dolunay görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, ekmek ve dünya malı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çift dolunay görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada birden fazla dolunay görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde dolunay görmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments