Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gündüz vakti dolunay görmek

Rüyada gündüz vakti dolunay görmek

Rüyada gündüz vakti dolunay görmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada gündüz vakti dolunay gördüyseniz:

  • Sosyalleşerek veya iletişim ağınızı genişleterek önemli bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada gündüz vakti dolunay görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada gündüz ay görmek yeni işlere atılacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına delalet eder.

Rüyada gündüz vakti ay görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, daima önüne bakacağına, hasretlerin biteceğine delalettir.

Rüyada gecenin gündüz olduğunu görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada gece gündüz görmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, günah işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada gece ve gündüzü aynı anda görmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine delalet eder.

Rüyada gündüz yarasa görmek sosyal konumunun değişeceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada gündüz yıldız görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments