Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük dolunay görmek

Rüyada çok büyük dolunay görmek

Rüyada çok büyük dolunay görmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, mutluluğa ve neşeye, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine alamet eder.

Rüyada çok büyük dolunay gördüyseniz:

  • Su, yağ, lastik kontrolü, bilet alınan firmaların güvenilirliği, unutulan evraklar v.b konularda dikkatli olunması gerekebilir.

Rüyada çok büyük dolunay görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, itibar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük dolunay görmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına yorulur.

Rüyada dolunay ve hilal görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada iki dolunay görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada dolunaya bakmak elden çıkan malların geri kazanılacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çift dolunay görmek gam ve keder çekmeyeceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına alamet eder.

Rüyada dolunay görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolunayın düştüğünü görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments