Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne dolu yağdığını görmek

Rüyada üstüne dolu yağdığını görmek

Rüyada üstüne dolu yağdığını görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstüne dolu yağdığını gördüyseniz:

  • Parasal konularda biraz sıkıntıya girmeniz mümkün.

Rüyada üstüne dolu yağdığını görmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurla karışık dolu yağdığını görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada başına dolu yağmak enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada büyük dolu yağdığını görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada iri dolu yağdığını görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada yazın dolu yağdığını görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, prestij kazanacağına tabir olunur.

Rüyada dolu ve yağmur yağdığını görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, eşlerin ayrılacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına delalet eder.

Rüyada başına dolu yağdığını görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments