Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri taneli dolu yağdığını görmek

Rüyada iri taneli dolu yağdığını görmek

Rüyada iri taneli dolu yağdığını görmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, çok büyük yenilikler yapacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada iri taneli dolu yağdığını gördüyseniz:

  • Emeklerinizin karşılığını almamanız için hiçbir neden gözükmüyor.

Rüyada iri taneli dolu yağdığını görmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri dolu yağdığını görmek bilgiyle donanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri taneli kar yağdığını görmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, adaletin geleceğine işarettir.

Rüyada iri dolu görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, desteksiz kalacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri taneli buğday görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada iri kar tanesi görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, görmediği yerlere gideceğine delalettir.

Rüyada iri taneli kar görmek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, hayırlı haberler getireceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada iri taneli üzüm yemek birçok işin birlikte yapılacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, kendisini mutsuz edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments