Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurla karışık dolu yağdığını görmek

Rüyada yağmurla karışık dolu yağdığını görmek

Rüyada yağmurla karışık dolu yağdığını görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, hasta ise şifa bulacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmurla karışık dolu yağdığını gördüyseniz:

  • Ani tavsiyeler ya da teklifler bir an için aklınızı çelebilir.

Rüyada yağmurla karışık dolu yağdığını görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya rivayet eder.

Rüyada karla karışık yağmur yağdığını görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına yorulur.

Rüyada yağmurla karışık kar yağdığını görmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, malvarlığının çok daha artacağına delalet eder.

Rüyada yağmur ve dolu yağdığını görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, elinize para geçeceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına işaret eder.

Rüyada dolu ve yağmur yağdığını görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur dolu yağdığını görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada karla karışık yağmur görmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, anne baba dualarının alınacağına, mesleğine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmurla karışık kar görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments