Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu ve yağmur yağdığını görmek

Rüyada dolu ve yağmur yağdığını görmek

Rüyada dolu ve yağmur yağdığını görmek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolu ve yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Gözünüzü kulağınızı açmalısınız.

Rüyada dolu ve yağmur yağdığını görmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmurla karışık dolu yağdığını görmek umutlarının çoğalacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada yağmur ve dolu yağdığını görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, malının artmasını sağlayacağına, işinin en iyisi olacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur dolu yağdığını görmek çok yıpranacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada üstüne dolu yağdığını görmek saygınlığa, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada çok büyük dolu yağdığını görmek ekmeğinin de artacağına, sıkıntının günden güne artacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük dolu yağdığını görmek sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada dolu yağdığını görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments