Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük dolu yağdığını görmek

Rüyada büyük dolu yağdığını görmek

Rüyada büyük dolu yağdığını görmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına delalettir.

Rüyada büyük dolu yağdığını gördüyseniz:

  • Aşırı gerginlikler ya da ihmal sağlığnızı olmusuz yönde etkileyebilir.

Rüyada büyük dolu yağdığını görmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Rüyada çok büyük dolu yağdığını görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına işaret eder.

Rüyada üstüne dolu yağdığını görmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada yağmurla karışık dolu yağdığını görmek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, ümitsizliğe, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulur.

Rüyada dolu yağdığını görmek evinin geçiminin zorlaşacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada başına dolu yağmak yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yazın dolu yağdığını görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada dolu ve yağmur yağdığını görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments