Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük dolu yağdığını görmek

Rüyada çok büyük dolu yağdığını görmek

Rüyada çok büyük dolu yağdığını görmek zorlukların biteceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, geniş geniş yaşayacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, iyilik bulacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada çok büyük dolu yağdığını gördüyseniz:

  • Gereksiz memnuniyetsizliklerle kendi içinizi karartıyorsunuz.

Rüyada çok büyük dolu yağdığını görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada büyük dolu yağdığını görmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalettir.

Rüyada yağmur dolu yağdığını görmek durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, sıkıntı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yazın dolu yağdığını görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada üstüne dolu yağdığını görmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada üzerine dolu yağdığını görmek afiyete ereceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başına dolu yağdığını görmek tövbe etmeye, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına alamet eder.

Rüyada yağmur ve dolu yağdığını görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments