Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu su kuyusu görmek

Rüyada dolu su kuyusu görmek

Rüyada dolu su kuyusu görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, yeni çalışmalara girişileceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, geri planda kalacağına delalettir.

Rüyada dolu su kuyusu gördüyseniz:

  • Ani hareketleri veya tepkileri olan veya aceleci kişiler yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada içi su dolu kuyuya düşmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada su dolu kuyuya düşmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada su dolu kuyu görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, yeni mallara kavuşacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına inanılır.

Rüyada temiz su dolu kuyu görmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada içi su dolu kuyu görmek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolu su kuyusu görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada dolu kuyu görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments