Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içi su dolu kuyu görmek

Rüyada içi su dolu kuyu görmek

Rüyada içi su dolu kuyu görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine işaret eder.

Rüyada içi su dolu kuyu gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara varmak veya belli konularda durumunuzu ya da duruşunuzu netleştirmek istiyorsanız gereken koşullar yüzünü gösterebilir.

Rüyada içi su dolu kuyu görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada içi su dolu kuyuya düşmek işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına alamet etmektedir.

Rüyada su dolu kuyuya düşmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada su dolu kuyu görmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına rivayet eder.

Rüyada temiz su dolu kuyu görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine yorulur.

Rüyada dolu su kuyusu görmek işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine inanılır.

Rüyada içi su dolu ayakkabı görmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, ardından bu kişiye açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments