Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu kuyu görmek

Rüyada dolu kuyu görmek

Rüyada dolu kuyu görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolu kuyu gördüyseniz:

  • İşlerinizi yoluna koymak istiyorsanız artık bahane bulmaktan vazgeçin.

Rüyada içi su dolu kuyu görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, işlerinden de geri kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzına kadar dolu kuyu görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, içinin huzurla dolacağına, alım gücünde yükselme olacağına tabir olunur.

Rüyada dolu su kuyusu görmek kazancın sürekli artacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su dolu kuyu görmek sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine delalet eder.

Rüyada dolu kuyu görmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada içi su dolu kuyuya düşmek kendi işini kurmak için adım atacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada su dolu kuyuya düşmek konforunun yerinde olacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments