Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu kuyuya düşmek

Rüyada su dolu kuyuya düşmek

Rüyada su dolu kuyuya düşmek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, çeşitleneceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına yorulur.

Rüyada su dolu kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • Yanlış nedenlerle imajınızı güçlendirmeniz durumunda, otorite konumundaki kişilerle veya resmi kurum ya da kuruluşlarla ilişkilerinizde çıkmazlar oluşabilir.

Rüyada içi su dolu kuyuya düşmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada su dolu kuyuya düşmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada içi su dolu kuyu görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada temiz su dolu kuyu görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, lüksünün artacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolu su kuyusu görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada su dolu kuyu görmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su kuyusuna düşmek uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments