Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu kuyu görmek

Rüyada su dolu kuyu görmek

Rüyada su dolu kuyu görmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada su dolu kuyu gördüyseniz:

  • Diğerlerine yaklaşımlarınız başarı oranını da etkileyebilir.

Rüyada su dolu kuyuya düşmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su dolu kuyu görmek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına rivayet eder.

Rüyada içi su dolu kuyuya düşmek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine işarettir.

Rüyada dolu su kuyusu görmek dinini yaşayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada temiz su dolu kuyu görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada içi su dolu kuyu görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına yorulur.

Rüyada dolu kuyu görmek çok eğleneceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments