Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içi su dolu kuyuya düşmek

Rüyada içi su dolu kuyuya düşmek

Rüyada içi su dolu kuyuya düşmek bir sebeple çok zarar edeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, ferah bir eve geçileceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, insanlarla bir araya geleceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına işarettir.

Rüyada içi su dolu kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • Mükemmelliği karşı tarafı memnun etmeyi hedeflemelisiniz.

Rüyada içi su dolu kuyuya düşmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada su dolu kuyuya düşmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına işarettir.

Rüyada içi su dolu kuyu görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz su dolu kuyu görmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine rivayet eder.

Rüyada dolu su kuyusu görmek yüküne ortak olacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, birlikte bazı işler yapılacağına yorulur.

Rüyada su dolu kuyu görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, manevi olarak da yıpranacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine alamet eder.

Rüyada su kuyusuna düşmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments