Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz su dolu kuyu görmek

Rüyada temiz su dolu kuyu görmek

Rüyada temiz su dolu kuyu görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, büyük işlere girileceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz su dolu kuyu gördüyseniz:

  • Üzülmeyin, çünkü o fikirleriniz daha sonra işe yarayacak.

Rüyada temiz su dolu kuyu görmek hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına delalettir.

Rüyada içi su dolu kuyuya düşmek kısmetlerin çoğalacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada içi su dolu kuyu görmek sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada su dolu kuyuya düşmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine inanılır.

Rüyada dolu su kuyusu görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada su dolu kuyu görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz su kuyusu görmek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments