Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek

Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek

Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde su dolu kuyu gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız durumunda pişman olmayacaksınız.

Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, elin bollaşacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada evin içinde su kuyusu görmek kişinin iyi hale geleceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde su dolu havuz görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına işarettir.

Rüyada içi su dolu kuyu görmek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, günü birlik tatillere çıkacağına işaret eder.

Rüyada temiz su dolu kuyu görmek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada su dolu kuyu görmek içebileceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına tabir olunur.

Rüyada içi su dolu kuyuya düşmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına alamet eder.

Rüyada dolu su kuyusu görmek bazı ortaklıklar kuracağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments