Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu mermi görmek

Rüyada dolu mermi görmek

Rüyada dolu mermi görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, spora başlayacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolu mermi gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin konuşmaları size bir uzaylıyla konuşuyormuş gibi bir etki yapsa da, belli başlı cümleler kendi içinde bir önem arz ediyor olabilir.

Rüyada dolu mermi görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, biraz olsun hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mermi çıkarmak zor durumda kalınacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya yorulur.

Rüyada mermiyi eline almak kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada patlamış mermi görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada boş mermi kovan görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına delalet eder.

Rüyada tabanca mermisi görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, yanlış adımlar atacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silaha mermi doldurmak zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, konforunun artacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücuttan mermi çıkarmak bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments