Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silaha mermi doldurmak

Rüyada silaha mermi doldurmak

Rüyada silaha mermi doldurmak başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, hayırlı bir döneme girileceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada silaha mermi doldurmak gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kimselerden bazı isteklerde bulunmanız sorunlara neden olacak.

Rüyada silaha mermi doldurmak çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada silah mermi görmek kurtuluşu bulacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mermi ve silah görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada silahla mermi atmak istediği evde oturacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işaret eder.

Rüyada silah ve mermi görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına delalettir.

Rüyada mermili silah görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, huzurlu günlerin biteceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine delalettir.

Rüyada silaha mermi koymak kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada mermisiz silah görmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments