Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermiyi eline almak

Rüyada mermiyi eline almak

Rüyada mermiyi eline almak kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, başına türlü işler geleceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahat geçinerek yaşayacağına, engel teşkil edeceğine işarettir.

Rüyada mermiyi eline almak gördüyseniz:

  • Ultimatom veriyor havası yaratmanız durumunda karşı tarafın direnciyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada elinde mermi tutmak gam ve kasavetin de uçup gideceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde mermi görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına delalettir.

Rüyada mermiyi eline almak gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, işlerinin iyi gideceğine işarettir.

Rüyada eline mermi almak ayıplı yolara sapacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine inanılır.

Rüyada mermi yediğini görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine delalet eder.

Rüyada mermilerden kaçmak işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine alamet eder.

Rüyada top mermisi görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurşun mermisi görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments