Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücuttan mermi çıkarmak

Rüyada vücuttan mermi çıkarmak

Rüyada vücuttan mermi çıkarmak malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, büyük zararlar getireceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücuttan mermi çıkarmak gördüyseniz:

  • Kontrollü olmanızda fayda var.

Rüyada vücuttan mermi çıkarmak aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda mermi görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücutta mermi görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mermi çıkarmak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, hastalıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada silahtan mermi çıkarmak çok büyük atılımlar yapacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mermiyle yaralanmak herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, ölümcül hastalıklara işaret delalet eder.

Rüyada mermisi bitmek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mermi yarası görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments