Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlamış mermi görmek

Rüyada patlamış mermi görmek

Rüyada patlamış mermi görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yaşamına renk geleceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada patlamış mermi gördüyseniz:

  • Hassas konuların çözümünde veya bazı sorunlu ilişkilerde sezgilerinize güvenerek hareket edebilirsiniz.

Rüyada patlamış mermi görmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mermisiz silah görmek verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mermi çekirdeği görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada dolu mermi görmek iyileşeceğine, kısmet alacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada silah mermisi görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş mermi kovanı görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, çok zor bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada top mermisi atmak iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, parasının ve makamının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde mermi tutmak daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments