Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabanca mermisi görmek

Rüyada tabanca mermisi görmek

Rüyada tabanca mermisi görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine alamet eder.

Rüyada tabanca mermisi gördüyseniz:

  • İş hayatınızda biraz ihtiyatlı davranmalısınız.

Rüyada tabancayla mermi atmak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına işaret eder.

Rüyada tabanca mermisi görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada tabanca ve mermi görmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına inanılır.

Rüyada boş mermi kovanı görmek büyük bir başarının elde edileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada boş mermi kovan görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mermi yarası görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada asker ve mermi görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işinde zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada patlamış mermi görmek herkesin yardımına koşacağına, çok hayırlı haberler alacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments