Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermi çıkarmak

Rüyada mermi çıkarmak

Rüyada mermi çıkarmak zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, büyük zorluklar yaşayacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine delalettir.

Rüyada mermi çıkarmak gördüyseniz:

  • Sosyalleşmek aşk hayatınızı canlandırabilir.

Rüyada mermi çıkarmak yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, ünleneceğine delalettir.

Rüyada silahtan mermi çıkarmak işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, karamsar ve umutsuz olacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada vücuttan mermi çıkarmak açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına tabir olunur.

Rüyada mermisiz silah görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada elinde mermi görmek daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mermisi bitmek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine delalet eder.

Rüyada kurşun mermisi görmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine yorulur.

Rüyada dolu mermi görmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments