Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş mermi kovan görmek

Rüyada boş mermi kovan görmek

Rüyada boş mermi kovan görmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, övgü dolu sözler duyacağına delalettir.

Rüyada boş mermi kovan gördüyseniz:

  • Başarılarınızı veya yaratıcılığınızı kıskanan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada boş mermi kovan görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş mermi kovanı görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına rivayet eder.

Rüyada mermi kovanı görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına delalet eder.

Rüyada boş arı kovanı görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş kovan görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, zenginliğe sahip olunacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş kurşun kovanı görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arı kovanı görmek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Rüyada kovanda arı görmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments