Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzına kadar dolu kuyu görmek

Rüyada ağzına kadar dolu kuyu görmek

Rüyada ağzına kadar dolu kuyu görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına, ekmeğinin bereketleneceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına alamet eder.

Rüyada ağzına kadar dolu kuyu gördüyseniz:

  • Ne yönde ilerleyeceğinizi bulmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada ağzına kadar dolu kuyu görmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada dize kadar suya girmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bele kadar suya girmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözünden yaş gelene kadar gülmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine tabir olunur.

Rüyada dize kadar çamura batmak kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına işarettir.

Rüyada sabaha kadar namaz kılmak makamını kaybedeceğine, saygının hiç eksik olmayacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada ona kadar saymak bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada boğazına kadar suya girmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, iş hayatında sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments