Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu dükkan görmek

Rüyada dolu dükkan görmek

Rüyada dolu dükkan görmek herkesin takdirinin toplanacağına, iş sahibi olacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada dolu dükkan gördüyseniz:

  • Bazı hayallerinizi gerçekleştirebilmenize olanak tanıyan şanslı fikirler oluşabilir.

Rüyada dolu dükkan görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada mal dolu dükkan görmek işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada dükkanı dolu görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada yanmış dükkan görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eskici dükkanı görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, desteksiz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada dükkan işletmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, büyük bir başarının elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada dükkan aldığını görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına rivayet eder.

Rüyada yıkılmış dükkan görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments