Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkılmış dükkan görmek

Rüyada yıkılmış dükkan görmek

Rüyada yıkılmış dükkan görmek duygularının karşılığını alamayacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıkılmış dükkan gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz şeyler için kendinizi üzmemelisiniz.

Rüyada yıkılmış dükkan görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, malının ve kazancının tam olacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıkılan dükkan görmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, pek az kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dükkanın yıkıldığını görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına yorulur.

Rüyada dükkan kiralamak daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada dükkanın kapandığını görmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına işaret eder.

Rüyada perdeci dükkanı görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına rivayet eder.

Rüyada dükkanını sattığını görmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada dükkanın yandığını görmek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments