Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkan işletmek

Rüyada dükkan işletmek

Rüyada dükkan işletmek kıdem atlayacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dükkan işletmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz size keyif verebilir.

Rüyada dükkan işletmek kimseden korkmayacağına, acı veren kazalara, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine inanılır.

Rüyada tuvalet işletmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına rivayet eder.

Rüyada büfe işletmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına delalettir.

Rüyada işletme açmak hayırlı bir karar verileceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamam işletmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine yorulmaktadır.

Rüyada fırın işletmek daha pozitif biri olacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine yorulur.

Rüyada işyeri işletmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kahvehane işletmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments