Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış dükkan görmek

Rüyada yanmış dükkan görmek

Rüyada yanmış dükkan görmek günbegün kötüleşeceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, yeni bir makama sahip olunacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yanmış dükkan gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz.

Rüyada dükkanı yanmış görmek zorluklarla boğuşulacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanmış dükkan görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına inanılır.

Rüyada manifatura dükkanı görmek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına alamet eder.

Rüyada takıcı dükkanı görmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, iyi haberler alınacağına, kalp kırmaya alamet eder.

Rüyada yüncü dükkanı görmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına delalet etmektedir.

Rüyada züccaciye dükkanı açmak kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabı dükkanına girmek zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına tabir olunur.

Rüyada kendini dükkanda görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments