Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eskici dükkanı görmek

Rüyada eskici dükkanı görmek

Rüyada eskici dükkanı görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eskici dükkanı gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde kişilerle ilişkilerinizde sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada eskici dükkanı görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabının eskidiğini görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada eskiciye eşya satmak rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, üzgün ve karamsar olacağına tabir olunur.

Rüyada eskiciye demir satmak hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzüğün eskidiğini görmek küslükleri gidereceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine rivayet eder.

Rüyada elbisesinin eskidiğini görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eskiciye bir şey satmak büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuranın eskidiğini görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments