Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkanı dolu görmek

Rüyada dükkanı dolu görmek

Rüyada dükkanı dolu görmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, büyük sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dükkanı dolu gördüyseniz:

  • Bazı konulara dikkatle yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada dolu dükkan görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada mal dolu dükkan görmek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada dükkanı dolu görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada dükkan devralmak keyifli sohbetler edeceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada dükkan tadilatı görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, aile içinde husumet gelişeceğine işaret eder.

Rüyada toka dükkanı görmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada dükkan sattığını görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada dükkan sahibi olduğunu görmek tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments