Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkan aldığını görmek

Rüyada dükkan aldığını görmek

Rüyada dükkan aldığını görmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine delalettir.

Rüyada dükkan aldığını gördüyseniz:

  • Gereksiz değişiklikler yapmaktan sakının.

Rüyada dükkan satın aldığını görmek üzüleceğine, ağlayacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine inanılır.

Rüyada dükkan aldığını görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada takı dükkanı açmak huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına inanılır.

Rüyada antikacı dükkanı görmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dükkanı büyütmek eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına işaret eder.

Rüyada bir dükkanın yandığını görmek istediği noktalara ulaşacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına yorulur.

Rüyada hediyelik eşya dükkanı görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine işarettir.

Rüyada altın dükkanı görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments