Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mal dolu dükkan görmek

Rüyada mal dolu dükkan görmek

Rüyada mal dolu dükkan görmek yorgun ve hasta hissedeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Rüyada mal dolu dükkan gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada mal dolu dükkan görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına işarettir.

Rüyada dükkana mal almak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolu dükkan görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada dükkanı dolu görmek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir malını kaybetmek çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada haram mal yemek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına tabir olunur.

Rüyada mal sahibini görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada mal sürüsü görmek rahata ereceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments