Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolmuşla yokuş çıkmak

Rüyada dolmuşla yokuş çıkmak

Rüyada dolmuşla yokuş çıkmak parasal sıkıntılarının sona ereceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolmuşla yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara tutkulu yaklaşımlar gösterme isteğiniz artabilir.

Rüyada dolmuşla yokuş çıkmak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada beyaz dolmuşa binmek huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kırmızı dolmuş görmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dolmuşu kaçırmak iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, kazancından başkalarına da vereceğine rivayet eder.

Rüyada dolmuşa binip gitmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada dolmuş görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine işaret eder.

Rüyada dolmuşla yolculuk yapmak malının da eksilmeyeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına işaret eder.

Rüyada dolmuş beklemek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments