Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolmuş beklemek

Rüyada dolmuş beklemek

Rüyada dolmuş beklemek yoğun stres altında kalacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolmuş beklemek gördüyseniz:

  • Evde vakit geçirmeniz sorun çıkatmaya çalışan kişilerden uzak kalmanızı sağlayabilir.

Rüyada dolmuş beklemek küslerin ve dargınların barışacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini dolmuşta görmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı dolmuşa binmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına delalettir.

Rüyada dolmuşa görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada beyaz dolmuş görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada dolmuşta oturmak işlerin çok iyi bir hal alacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına yorulur.

Rüyada dolmuşu kaçırmak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına işarettir.

Rüyada dolmuş şöförü olmak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments